Kampoeng Game - Game Community
Hello There, Guest! Register


|| Google+

Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diskusi Dota
join group dota KG ya
http://steamcommunity.com/groups/kampoenggame
Life Is A Long Way...
And So This Forum Still Is...
Help Us Grow With Your Post Big Grin
Reply
wah ane gada steam nya mang :matcuoi11::matcuoi11:
Reply
İmage

About Game
Quote:Defense of the Ancients (DotA) is an action real-time strategy mod for the video game Warcraft III: Reign of Chaos and its expansion, Warcraft III: The Frozen Throne, based on the "Aeon of Strife" map for StarCraft. The objective of the scenario is for each team to destroy the opponents' Ancients, heavily guarded structures at opposing corners of the map. Players use powerful units known as heroes, and are assisted by allied heroes and AI-controlled fighters. As in role-playing games, players level up their heroes and use gold to buy equipment during the mission.

System Requirements
Quote:System requirements

Minimum:
400 MHz Pentium II or equivalent, 128 MB of RAM, 8 MB 3D video card with DirectX 8.1 support, DirectX 8.1 compatible sound card, Windows 98 or newer

Recommended:
600 MHz processor, 256 MB of RAM, 32 MB 3D video card, DirectX 8.1 compatible sound card, Windows 2000/XP/Vista/7

Screenshoots
Spoiler :
İmage

İmage

Video Trailer
Spoiler :
[YOUTUBE]P4L2mo8fH8I[/YOUTUBE]

Download

FAQ
Spoiler :
Q : Download custom maps dan cara maeninnya gimana mang ?
A : Silakan download di Epicwar setelah itu filenya taro di folder Maps

Q : Kalo caranya maen dota gimana ?
A : Silakan download di Getdota setelah itu filenya taro di folder Maps

Q : Cara bermain Bnet (Battle Net) gimana ?
A : Buka BNGatewayEditor > tab ke Warcraft III > Add gateway

Q : Kok layarnya gak full screen mang pas maennya ?
A : Click start > run > regedit > HKEY_CURRENT_USER > Software > Blizzard Entertainment > Warcraft III > Video

Cari tulisan resheight dan reswidth > modify > ganti sama ukuran layar kalian , jangan lupa dijadikan decimal dulu lalu ok

IP Bnet
Spoiler :
1. Nusa
Name : Nusa
Zone : 7
IP : bnet.nusa.in

2. Free
Name : Free
Zone : 7
IP : free.indogamers.us

Kira-kira segini dulu deh mungkin ada yang mau nambahin Big Grin
~ Nothing Special About Me ~
Reply
nih biar mapnya gk itu2

aja sedot aja gratis kok

Seever frider

nama server : Frider


Zone : 7

IP : PvPGN.Frider.Us
Reply
ijin nyimak matcuoi7
pada main dota disever apa ?
Reply
Ane biasa maen di nusa mang , tapi kalo lagi sama temen-temen sekolah biasanya di free matcuoi7 matcuoi7
~ Nothing Special About Me ~
Reply
Frider mang matcuoi5
Reply
Mang cara main dota B.net gmna pusing matcuoi22 :matcuoi11:
batu jelasin mang yang jelas, kalau bisa sama SS nya? Hehhe matcuoi7
İmage
Reply
Mamang pake dotanya udah patch versi berapa ? Kalo di bnet di indo rata-rata dia masih pake patch 1.24

Kalo udah pake patch 1.24 tinggal download bnetgatewayeditor terus masukin ip,zone,sama server yang mau dimaenin

Kalo gak mau ribet downliad link di page one aja mang tinggal masukin ip,zone,sama server yang mau dimaenin beres deh Big Grin
~ Nothing Special About Me ~
Reply
Saya pake pacth 124b, kalau mang sih pake pacth brapa?
mang minta link pacth yang baru dong ?
İmage
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)